steaua bucurești afc asalt 7-1

Steaua București – AFC Asalt, 7-1 (3-1)

Steaua București a încheiat sezonul regulat așa cum îi șade bine unei mari campioane. Băieții lui Lăcătuș au învins și adversarul de astăzi, AFC Asalt.

Steaua București: 1. Mihai Plăcintă – 5. Cristian Iordache, 15. Radu Stoica, 20. Bogdan Sitaru, 6. Lucas Caetano – 21. Ghiță Constantinescu, 16. Adrian Vîlcea – 26. Alexandru Mărgărit, 10. Alin Predescu, 7. Florin Răsdan – 17. Alin Robu

Rezerve: 22. Horia Iancu – 3. Mihai Zamfir, 4. Ștefan Pădureț, 24. Alexandru Tudor, 8. Alexandru Aldea, 14. Adrian Ilie, 19. Vlad Nițu.

Antrenori: Marius Lăcătuș și Ștefan Iovan

Meciul Steaua – AFC Asalt a început de la scorul de 1-0 pentru ”militari”. Steliștii au deschis scorul chiar din minutul 2, prin Alin Robu. A fost un start bun al partidei pentru băieții lui Lăcătuș și Iovan, aceștia dominând adversarul pe tot parcursul primei reprize.

De altfel, Steaua a mai marcat de încă două ori în prima repriză, prin Ghiță Constantinescu, în minutele 30 și 40. Din păcate, AFC Asalt a profitat de o eroare în defensiva stelistă și a marcat și ea, la singura ocazie avută. Astfel, scorul primei reprize a fost 3-1 pentru steliști.

Repriza secundă a început la fel ca prima, cu Steaua marcând repede, chiar în minutul 49. A înscris golgeterul Florin Răsdan.

Adi Vîlcea a dus scorul la 5-1, în minutul 65. A urmat 6-1, după ce Adi Ilie a marcat și el, în minutul 70. Cercul a fost închis chiar de către cel care l-a deschis. Robu a stabilit scorul final după ce a marcat din nou, în minutul 85.

Meciul Steaua București – AFC Asalt s-a terminat cu scorul de 7-1 pentru ”militari”.

Începe play-off-ul

Steaua a terminat sezonul regulat al Ligii 4 cu 85 de puncte din 90. Echipa noastră a câștigat 28 partide, a făcut un egal și a fost învinsă o singură dată. Steaua a marcat 191 goluri și a încasat doar 6.

Acum urmează play-off-ul care va decide ce echipă va juca barajul de promovare cu Moșiștea Ulmu. Steaua este favorită și va porni la drum cu 3 puncte. Va întâlni în primul meci Dinamo, pe 27 mai. Va urma meciul cu Progresul 2005, pe 30 mai, și ”finala” cu Carmen București, duminică, 2 iunie.

Forza Steaua!

play-off liga 4