Steaua București - Carmen București

Avancronică de play-off: Steaua București – Carmen București

Finala play-off-ului este în sfârșit aici! Mâine, pe stadionul din Regie, de la ora 16:00, Steaua București va da piept cu Carmen București, într-un meci care va decide ce echipă merge mai departe, pentru a juca barajul de promovare cu Moștiștea Ulmu și, cel mai probabil, va promova în Liga 3.

Echipa probabilă a Stelei pentru meciul cu Carmen

Steaua București: Horia Iancu – Alin Iordache, Ștefan Pădureț, Florin Stoica, Victor Manu – Ghiță Constantinesc, Adrian Vîlcea – Lucas, Florin Răsdan, Alin Robu – Matheus

Steaua și Carmen au început la fel de bine play-off-ul, fiecare echipă câștigând meciurile cu Progresul 2005 și Dinamo. Înainte de ultima etapă, diferența dintre cele două echipe este doar de un punct. Astfel, meciul este cât se poate de important pentru ambele echipe.

Aflată pe locul 2, Carmen e obligată să câștige partida de mâine, pentru a merge la baraj. Steaua, în schimb, are și varianta egalului. Va fi așadar interesant să vedem cum vor aborda cele două echipe partida. Până acum, în fiecare meci jucat între cele două, Steaua a fost echipa care a dominat, care a presat și care a atacat, în timp ce Carmen a preferat să se apere și să joace pe contre.

Însă fotbaliștii antrenați de Daniel Iftodi nu putea să stea la cutie și de data asta. Având nevoie de victorie, aceștia vor fi obligați să joace ofensiv și chiar să încerce să controleze partida. Dacă vor lăsa spații, Steaua va profita cu siguranță de ele.

Băieții lui Lăcătuș trebuie să fie înainte de toate precauți. Dacă vor fi atenți și dacă vor juca echilibrat, cu capul, așa cum au făcut-o în victoria cu Dinamo, e puțin probabil ca fotbaliștii Carmenului să poată obține ceva.

Chiar dacă între cele două echipe e diferență doar de un punct și chiar dacă Carmen a învins Steaua la începutul returului, roș-albaștrii rămân favoriți. Mâine, de la ora 16:00, cele două se vor întâlni. Steaua București – Carmen București este cel mai important meci al sezonului.

Forza Steaua!