steauafobia becali

Gigi Becali cunoaște toți adversarii Stelei București

Presa sportivă din România s-a arătat suprinsă astăzi, la aflarea veștii că Gigi Becali cunoaște numele adversarelor pe care Steaua București le va întâlni în mini-turneul de promovare în Liga 3. Nu ar fi trebuit. Gigi Becali cunoaște toți adversarii pe care Steaua i-a întâlnit în ultimii 3 ani.

„Ce, noi suntem Steaua să jucăm cu Bărăganul Ciulnița?”, a întrebat Becali ironic, la Pro X. Evident, Fotbal Club Fcsb nu este Steaua și, drept urmare, nu va juca cu Bărăganul Ciulnița și nici cu Argeșul Mihăilești. La fel de evident e și faptul că Gigi Becali cunoaște numele celor două adversare steliste. Patronul Fotbal Club Fcsbului a urmărit îndeaproape evoluțiile Stelei din ultimele două sezoane. Și nu s-a limitat la doar a le urmări.

Steaua Liberă

De frica Stelei, FC Fcsb a făcut anul trecut cantonament în țară

Suporterii steliști știu deja poveștile despre cum Hristu Chiacu, nepotul lui Becali și fost jucător la Carmen, a împărțit anul trecut ”bucurie”, în vestiar, după ce Carmen a învins Steaua. ”Bucuria” venea evident de la clubul pentru care muncește Marius Ianuli, care este rudă cu Iulian Dima, arbitrul care a condus meciul dintre Carmen și Steaua. Tot Dima a condus meciul dintre Academia Partid și Steaua, meci care a avut loc în 2017 și în care Iulian Dima l-a eliminat mult prea ușor pe Predescu, pentru a restabili egalitatea numerică pe teren (academicienii au avut un om eliminat corect).

Se poate vedea așadar o legătură între clubul lui Becali și adversarele importante ale Stelei. O legătură firească, având în vedere că viitorul FC Fcsbului depinde de realizările Stelei.

Mai mulți foști angajați fcsbiști ne-au dezvăluit că, anul trecut, Gigi Becali s-a pregătit să închidă totul. Nu a mai avut nicio speranță, după ce Steaua a câștigat procesul pentru palmares. Se aștepta ca echipa noastră să câștige și cu Carmen, lucru care ar fi însemnat închiderea societății sale. Însă norocul i-a surâs.

Dacă Talpan și-a făcut treaba și a câștigat procesul pentru recunoașterea palmaresului, nu același lucru se poate spune și despre secția de fotbal. Lăcătuș & Co. au cedat sub presiune, au pierdut cu Carmen și au condamnat Steaua la încă un sezon în Liga 4. Pentru Becali a fost ceva cu totul neașteptat. Nesperat chiar. Atât de convins era patronul de la stână că Steaua va promova în Liga 3 și că va trebui să închidă echipa încât nici măcar nu a programat un cantonament de vară pentru jucătorii săi. Aceștia au făcut pregătirea în țară. A fost prima dată când s-a întâmplat acest lucru în întreaga istorie a FC Fcsbului, din 2003 și până acum.

Situația este la fel de gravă pentru oi și în acest an. Așadar, nu trebuie să ne surprindă că ele știu cu cine jucăm noi pentru promovarea în Liga 3. Nu trebuie să ne surprindă nici dacă pe la Mihăilești sau Ciulnița se rătăcesc niște valize. Acesta este ”fotbalul” pe care l-am jucat în ultimii 3 ani.

Steaua București vs. Argeșul Mihăilești + Bărăganul Ciulnița

Dată fiind realitatea cu care ne confruntăm, va trebui să fim foarte atenți în meciurile cu Ciulnița și Mihăilești. Oprița și băieții lui trebuie să înțeleagă că nu vorbim despre două meciuri normale. Trebuie să înțeleagă că cele două echipe nu vor avea ca obiectiv promovarea în Liga 3. Cel mai probabil, obiectivul lor va fi încurcarea Stelei.

Așadar, ambele vor da totul în meciurile cu noi. Dacă vom crede că meciurile sunt câștigate deja, vom pierde. Dacă vom crede că arbitrul ne va fi prieten sau că măcar va fi obiectiv, vom pierde. Elevii lui Oprița trebuie să intre sâmbătă pe teren cu gândul la război, pentru că asta va fi. Va fi un meci pe viață și pe moarte. În joc nu va fi doar promovarea Stelei, ci viitorul FC Fcsbului.

Acesta este motivul pentru care Gigi Becali cunoaște toți adversarii Stelei.

Steaua Liberă