steaua unirea constanta

Avancronică Etapa 7: Steaua – Unirea Constanța

Steaua București trebuie să spele rușinea din Cupa României, unde a reușit doar la penalty-uri să treacă de Flacăra Moreni. Din fericire, o poate face chiar în acest weekend. Și chiar împotriva unui dușman. Asta deoarece Steaua primește sâmbătă vizita celor de la FC Fcsb 3, echipă cunoscută și sub numele de Unirea Constanța.

Cu un lot format aproape în totalitate din jucători împrumutați de la FC Fcsb și fiind deținută de Vasile Geambazi, nepotul lui Becali, Unirea Constanța este una din acele echipe ciudate ale fotbalului românesc. A fost cândva Farul, apoi n-a mai fost. A fost înființată de suporteri, dar a ajuns la Geambazi. Într-o lume normală, aceste lucruri ar surprinde. La noi, însă, asta este normalitatea.

În acest moment, Unirea Constanța este penultima în campionat. O echipă slabă, cu jucători foarte slabi, aceasta va face orice pentru a încurca Steaua, de asta putem să fim siguri. Rămâne însă de văzut dacă va și putea.

Retrogradată la sfârșitul sezonului trecut în Liga 3, Unirea Constanța a fost ținută cu forța în Liga 2, pe motiv că Gaz Metan Mediaș nu a putut participa în această competiție. Pentru echipa din Constanța a urmat o mutare în Ilfov și o rebranduire, Unirea devenind FCSB Academica Clinceni.

Steaua București are o revanșă de luat față de suporterii săi. A jucat dezastruos în Cupa României și a făcut un meci modest și cu Dinamo DDB, chiar dacă a câștigat. Victoria la scor e astfel necesară în partida cu Unirea Constanța / FCSB A Clinceni.

Echipă probabilă Unirea Constanța / FCSB A Clinceni:

Udrea (cpt.) – R. Gab. Zamfir, Cană, Arnold, Șuteu – Pandele, Ciuciulete, Ardelean – Malama, Chirițoiu, Al. Enache

Cel mai probabil, Daniel Oprița va trimite pe teren următorul 11:

Dincă – St. Drăghici, Walace, Al. Sabău, Ad. Ilie – Ad. Popa, Șt. Pacionel, Bărbulescu (cpt.), Dr. Gheorghe – Chipirliu, Bodișteanu

Meciul Steaua București – Unirea Constanța / FCSB A Clinceni va avea loc sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 12:00. Partida se joacă în Ghencea, pe stadionul Steaua. Va fi transmisă de Digi, Prima Sport și Orange Sport.

Forza Steaua!