steaua poli

Avancronică Etapa 9: Steaua – Poli Timișoara

După un nou meci slab, făcut etapa trecută cu CSC Șelimbăr, Steaua București are posibilitatea de a se redresa, cu o victorie obținută împotriva celor de la Poli Timișoara, echipa de pe penultimul loc.

Jocul Stelei nu este unul foarte bun în acest sezon. Acesta fluctuează. Uneori pare că merge, dar, când nu te aștepți, apare o gafă, care de cele mai multe ori duce la un gol încasat. Constanța este așadar marea problemă a echipei noastre. O problemă care ar putea fi rezolvată cu un șir de victorii consecutive.

Din fericire, Steaua are posibilitatea de a începe un astfel de șir chiar din această etapă. Va juca ”acasă” cu Poli Timișoara, echipa de pe ultimul loc. Poli are o singură victorie în acest sezon. În rest, a pierdut 5 meciuri și a terminat de 2 ori la egalitate. În ultimele 5 partide jucate, timișorenii au pierdut de 4 ori și au terminat un meci la egalitate. Poli a încasat 13 goluri în primele 8 etape, reușind să marcheze doar 4.

Orice rezultat în afara unei victorii categorice a Stelei va fi astfel destul de ciudat. Suspect chiar. De aceea ne putem aștepta ca Steaua București să învingă fără probleme în această etapă.

Am pus în ghilimele cuvântul ”acasă” deoarece Steaua nu va juca în Ghencea, chiar dacă este gazdă. FRF a refuzat să reducă pedeapsa aplicată clubului nostru după meciul cu Dinamo DDB, respingând recursul ca neîntemeiat. Astfel, Steaua București va juca împotriva celor de la Poli Timișoara la Mioveni, pe stadionul Orășenesc. Partida va avea loc sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 11:00.

Daniel Oprița nu se va putea baza pe Stephan Drăghici, suspendat o etapă, și Bustea, încă nerefăcut.

Steaua – Unirea Constanța este programat pe 12 octombrie

La 4 zile distanță de meciul cu Poli Timișoara, Steaua va juca din nou. De data aceasta împotriva celor de la Unirea Constanța. E vorba de meciul restanță pe care FRF l-a amânat când a dictat suspendarea terenului Stelei. Partida va avea loc tot la Mioveni, miercuri, 12 octombrie, de la ora 17:00.

Forza Steaua!